Over ons

Notaris mr. G. W. (Gert) van Duin werd geboren en is getogen in Uitgeest als zoon van oud-notaris N. J. van Duin te Heemskerk. Van Duin kreeg het vak dus met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten. Na het doorlopen van de middelbare school bij het Bonhoeffer College in Castricum, volgde de studie Notarieel recht aan de Universiteit van Amsterdam. Na zich bij verschillende notariskantoren in het land alle facetten van het notarisvak eigen te hebben gemaakt, rees de gedachte aan een eigen kantoor. In 2003 werd dit een feit met de opening van het kantoor aan de Dorpsstraat 80 in Castricum.

Inmiddels is het team uitgebreid met één kandidaat-notaris, twee notarisklerken en drie medewerkers voor de notariële ondersteuning.

Hoewel het kantoor is gevestigd in Castricum, wordt uiteraard ook de voormalige woonplaats Uitgeest bediend. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor de plaatsen Heemskerk (waar vader N.J. van Duin ooit de notariële scepter zwaaide). Beverwijk, Heiloo, Egmond, Bergen, Alkmaar en Heerhugowaard. Ook als u elders woont bent u uiteraard van harte welkom bij Notaris Van Duin!

Notaris van Duin