Welke bedrijfsvorm past bij u? Doe de test!

3103
Ondernemersvorm nog ok

Wilt u een eigen bedrijf beginnen of bent u al jaren ondernemer? Het is goed om stil te staan bij de meest geschikte bedrijfsvorm voor uw situatie.

Een eigen onderneming

Als u een eigen bedrijf wilt beginnen, heeft u een spannende tijd in het verschiet. Het begint met het kiezen van de meest geschikte bedrijfsvorm. Zoveel mogelijkheden, zoveel aanverwante zaken om rekening mee te houden. En ook als u al jaren ondernemer bent, is het goed om eens na te gaan of de huidige bedrijfsvorm nog wel past bij uw bedrijf. Uw wensen of uw situatie kunnen immers veranderen.

Een stichting of vereniging oprichten

Stichtingen worden vooral voor goede doelen opgericht. Een stichting kan geen leden hebben. Een vereniging heeft leden met dezelfde hobby, levensbeschouwing of politieke overtuiging. Nederlanders maken graag gebruik van de vrijheid om verenigingen op te richten en om in verenigingsverband te gaan samenwerken.

Doe de test

Heeft u een eigen bedrijf of bent u een startende ondernemer? Doe de test om te bepalen welke bedrijfsvorm het beste bij uw onderneming past.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over wat wij als notaris voor u kunnen betekenen? Neem contact op en wij geven u graag advies op maat!

Bron: notaris.nl

Geen reacties